Вземи своята безплатна книга сега!

Една от целите на Везба е да пренася традициите в съвремието. Създадохме тази електронна книга, за да ти припомним част от разказите за един от най-колоритните български герои. 

Ще се радваме инициативата ни да достигне до повече хора.
Ако ти харесва, сподели я с приятелите си!

Единственото, което е нужно, е да попълниш данните си тук и да потвърдиш своята електронна поща.Победителят в играта ни за ваучер за 100 лв. е Елена Янева и вече може да се възползва от него!

Тази кампания приключи. Благодарим!

Ако искаш книгата, можеш да се свържеш с нас на info@vezba.bg

ОПИСАНИЕ

Електронната кинга "Хитър Петър: 10 забавни истории" е специален подарък от Везба и е част от инициативата #ПазителНаТрадиция.

Отстъпката от 30% в магазина ни е валидна в периода 21.11 - 23.11, само чрез попълването на формата по-горе. Когато попълните данните си, ще ви изпратим специален "хитър" линк, който води към сайта на Везба.* Когато завършите поръчката си,  отстъпката от 30% ще бъде автоматично приложена.

*За да се възползвате от отстъпката, е необходимо да влезете в сайта ни през специалния линк, който сме ви изпратили.

Кои сме ние?

Везба се роди от страстта ни към българския фолклор и традициите, които нашият народ е съхранил векове наред. Ние искаме да ги пренесем в съвремието, за да ги запазим и за поколенията след нас. Това е само една от причините да избереш Везба. 

Разбери още...

Обичаи и традиции

#ПазителНаТрадиция

Гатанки